Tarih: 05.10.2024 07:05

YouTube, kullanıcılara erişim sorunu yaşattı! Dünya genelinde hesaplar yanlışlıkla yasaklandı

Facebook Twitter Linked-in

YouTube, platformunda kullanıcılar teknik bir sorun yaşadı. Yapılan bir hata nedeniyle tüm kullanıcılar, platformu kullanamadı. Şirket daha sonrasında açıklama yaptı. Peki tüm kullanıcıları etkileyen sorun ne? İşte haberin detayları...

TEKNİK BİR HATA OLARAK SÖYLEDİLER

YouTube, platformunda yaşanan teknik bir hata yüzünden dünya genelinde birçok kullanıcıyı banladı. Daha sonrasında platformda olan kanalları kapattı. Kullanıcılar, problemi bildirmek için sosyal medya platformlarında yorumlar ve etkileşimde bulundu. Şirket, yaşanan durum hakkında açıklama yaptı.

YouTube, platformunda yaşanan bir hatayla dünya çapındaki kullanıcılar şaşkınlığa uğradı. Yanlışlıkla olduğu düşünülen banlanma olayı nedeniyle, çok sayıda hesabı ve kanalı yasakladı. Hem içerik üreticiler hem de ücretli aboneler bu durumdan kötü şekilde etkilendi.

KAYITLI İÇERİKLER SİLİNDİ

YouTube TV, YouTube Premium ve YouTube Music gibi ücretli hizmet alan kullanıcılarda bu sorundan etkilendi. Birçok kullanıcı, hesaplarına erişim sağlayamadığı için izleme ve dinleme listelerinede ulaşamadı. Bazı kullanıcılar aynı zamanda kayıtlı içeriklerinin kaybolduğunu söyledi.


HESAPLAR TEKRAR AKTİF HALE GELECEK

YouTube, konuyla alakalı açıklama yaptı. Yaşanan bu teknik aksaklığın farkında olduğunu ve hesapları yeniden etkinleştiriceklerini açıkladı. Yaşanan teknik arıza için Şirketin açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada, "Spam ve aldatıcı uygulamalar nedeniyle kanalların yanlışlıkla kaldırıldığına dair raporlar görüyoruz. Ekiplerimiz kanalları eski haline getirmek için aktif olarak çalışıyor. Eski haline getirilen ve oynatma listeleri eksik olan kanalların içerikleri yakında geri yüklenecek" ifadesini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —