Tarih: 20.06.2024 18:24

Yeni araba kampanyası! 16.666 TL taksitle Opel Mokka!

Facebook Twitter Linked-in

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler son günlerde bazı fırsatlarla karşılaşabiliyorlar. Bu fırsatları değerlendirenler çok özel koşullarda hayallerini süsleyen araçlara sahip olabiliyorlar. Otomobil firmaları düşen satışları toparlamak için bu yola başvurmak zorunda kalırken bundan kazançlı çıkanlar ise müşteriler oluyorlar. Opel firması da böyle bir kampanya açıkladı ve görenlerin bir daha baktıkları SUV olan Opel Mokka için cazip bir fırsat ilan edildi.

OPEL MOKKA KAMPANYASI AÇIKLANDI!

Opel Mokka son yıllarda çok önemli aşama kaydetmiş otomobil modellerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Bu araç SUV konseptinde bir tasarıma sahipken bir araçtan beklenebilecek tüm özellikleri kullanıcılara sunması memnuniyeti artırıyor. Opel Mokka model araç için gösterilen yüksek talep de bunun en özel ispatı olarak değerlendiriliyor.

Opel Mokka satın almak isteyen müşterilere firma tarafından kredi imkanı da sağlanıyor. Bu kredi desteği kampanyası ile müşteriler 200.000 TL krediyi 12 ay vadeli olarak alabiliyorlar. Firma ile Garanti BBVA arasında yapılan özel anlaşmayla sağlanan kredide müşterilere herhangi bir şekilde faiz yansıtılmıyor. Tamamen faizsiz olan bu kredi imkanında sadece müşteriler 1.000 TL tutarında kredi tahsis ücreti ile karşılaşıyorlar.

12 ay vadeli 200.000 TL kredi desteğini yüzde 0 faiz ile yani faizsiz veren Opel müşterilerden bunun karşılığında aylık 16.666 TL tutarında taksit ödemesi yapmalarını istiyor. 12 ay boyunca yapılacak olan aylık taksit ödemeleri ile aracın kredi borcu tamamen kapatılmış oluyor ve herhangi bir ek maliyet ile de müşteri ekstra bir zarar ile karşılaşmıyor.

OPEL MOKKA FİYATLARI NE KADAR?

Opel Mokka için fiyat listesi de açıklandı. Müşterilere bu fiyat listesi üzerinden de ekstra bir imkan daha sağlandığı görülüyor. Opel Mokka’nın Edition donanımı normalde 1.567.900 TL fiyatla satılıyor ama firma kampanya indirimi yaparak bu aracın fiyatını 1.392.000 TL’ye düşürüyor.

Opel Mokka’nın GS donanımı 1.737.900 TL’ye, Ultimate donanımı ise 1.825.900 TL’ye satılıyor.

Açıklanan fiyat listesi ile kredi desteği imkanının ay sonuna kadar devam edeceği bildirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —