Tarih: 13.10.2024 16:21

WhatsApp kullanıcıları dikkat! Bu özelliği daha önce hiç görmemiştiniz

Facebook Twitter Linked-in

Yapay zeka destekli konuşma robotları konusunda Microsoft, Copilot'u WhatsApp'a entegre ederek Meta AI ile rakip olma durumuna geldi. WhatsApp kullanıcıları bu sayede Copilot'un sağladığı DALL-E 3 destekli görsel oluşturma ve ileri düzey metin işleme gibi özelliklerden faydalanabilecek.

Microsoft, Copilot teknolojisini sosyal medya platformlarına entegre etme konusunda "Copilot for Social Apps" stratejisini hayata geçirdi. Bu proje ile daha önce Telegram'a entegre edilen Copilot, şimdi de WhatsApp kullanıcılarının kullanımına sunuldu.

WHATSAPP’IN YENİ ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR?

WhatsApp Copilot'u kullanmak için bir Microsoft hesabı açmanıza gerek yok. Kullanıcılar, Microsoft'un resmi web sayfasında yer alan "WhatsApp üzerinden Copilot ile sohbet başlatma" linkine tıklayarak artık yapay zekayla sohbet edebilirler. Bunun yanı sıra, +18772241042 numarasını WhatsApp kişileriniz arasına ekleyerek de yapay zeka ile konuşma özelliğinden faydalanabilirsiniz.

YAPAY ZEKA GÖRSELLERİ İNCELEYEBİLİR

Copilot, DALL-E 3 görüntü oluşturma modeli ile beraber entegre bir şekilde çalışarak kullanıcıların metin bazlı isteklere göre görseller oluşturulmasını görebiliyorsunuz. Ayrıca yapay zeka, yazılı soruları yanıtlayabilir şekilde ve yüklenen görsellerin içeriğini inceleyebilecek özelliktedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —