Tarih: 03.07.2024 16:35

Unutun Çeşme'yi, Fethiye'yi: Tatilcilerin Yeni Gözdesi O Plaj

Facebook Twitter Linked-in

Bu yaz tatilinde sıradanlıktan sıkıldıysanız ve kalabalıklardan uzak, huzurlu bir deniz tatili arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Her yıl binlerce tatilciyi ağırlayan Çeşme, Bodrum, Antalya ve Fethiye gibi popüler destinasyonları bir anlığına unutun. Çünkü Karadeniz'in incisi Ordu, berrak denizi, altın sarısı kumsalı ve yemyeşil doğasıyla bezenmiş Akyazı Plajı ile bu yıl tatilcilerin yeni gözdesi olmaya aday.

Karadeniz'in İncisi: Akyazı Plajı

Ordu il sınırları içerisinde bulunan 19 güvenli plaj arasında öne çıkan Akyazı Plajı, Altınordu ilçesinde konumlanıyor. Her yıl yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan plaj, sunduğu eşsiz deneyimle tatilcileri kendine hayran bırakıyor. Berrak suları, incecik kumları ve güneşin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz uzun sahil şeridiyle Akyazı Plajı, huzurlu bir yaz tatili için aradığınız her şeyi sunuyor.

Güvenli ve Eğlenceli Bir Tatil Deneyimi

Akyazı Plajı sadece doğal güzellikleriyle değil, aynı zamanda sunduğu olanaklarla da dikkat çekiyor. Plaj voleybolu ve plaj futbolu gibi aktivitelerle tatilinize renk katabilir, serinletici içeceklerinizi yudumlarken güneşin ve denizin tadını çıkarabilirsiniz. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin plaj güvenliğine verdiği önem de gözlerden kaçmıyor. Yaz sezonunda plajlarda görev yapan 87 cankurtaran, 5 jetski, 3 zodyak botu ve 4x4 ATV ile olası olumsuz durumlara karşı 7/24 hazır bulunuyor. Böylece Akyazı Plajı'nda hem eğlenceli hem de güvenli bir tatil geçirebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —