Tarih: 13.09.2024 08:48

Trabzonspor'un Beşiktaş maçındaki kozu yeni transfer olacak!

Facebook Twitter Linked-in

Trabzonspor, Süper Lig'in önemli karşılaşmalarından biri olan Beşiktaş maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, zorlu mücadele öncesi hücum futbolu oynatmayı planlarken, forvet hattında değişiklikler yapabileceği öğrenildi.

Forvet Bölgesinde Alternatifler

Trabzonspor'un genç forveti Enis Destan'ın sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek olması, teknik direktör Güneş’i yeni bir arayışa yöneltti. Güneş’in, forvet bölgesinde yeni transferlerden Simon Banza veya Umut Bozok’a ilk 11’de görev verebileceği gelen bilgiler arasında. Bu iki isim arasında son kararın maç gününe kadar netleşmesi bekleniyor.

Oyun Kurma Görevi Muhammed Cham'da

Hücum hattındaki değişikliklerin yanı sıra, Şenol Güneş'in oyun kurma görevini genç yetenek Muhammed Cham’a vereceği öğrenildi. Cham'ın performansına güvenen Güneş, orta sahadaki pas bağlantılarını onun üzerinden kurmayı hedefliyor.

Savunmada Sakatlık Sorunu

Takımın önemli isimlerinden Savic ve Denswil'in sakatlık durumları yakından takip ediliyor. Şenol Güneş’in bu iki oyuncunun yokluğuna karşı alternatif planlar üzerinde çalıştığı belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —