Tarih: 07.07.2024 12:05

Soykırımcı İsrail Gazze Şeridi'ne bomba yağdırdı!

Facebook Twitter Linked-in

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine kara, hava ve denizden yürüttüğü saldırılar, ardında ölü ve yaralıların yanı sıra büyük yıkımlar bırakarak 275. gününde sürüyor.

İSRAİL'İN GAZZE ŞERİDİ'NİN ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNE DÜZENLEDİĞİ SALDIRILARDA ÇOK SAYIDA KİŞİ ŞEHİT OLDU

İsrail ordusunun gece boyu Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda çok sayıda Filistinli şehit oldu ve yaralandı.

Filistin resmi ajansı WAFA'da yer alan habere göre İsrail, Gazze'nin çeşitli yerlerine havadan ve karadan yoğun saldırılar düzenledi.

İsrail'in Gazze kentinin batısındaki El-Meyna bölgesinde Ebu Husayra ailesine ait bir evi bombalaması sonucu en az 3 kişi şehit oldu, bazı kişiler de yaralandı. Enkaz altındakileri arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

İsrail savaş uçaklarının Gazze kentindeki Şeyh Rıdvan Mahallesi'nde Filistinlilere ait bir evi bombalaması sonucu enkaz altından 6 kişinin cansız bedeni çıkarılırken, yaralılar ise kentteki El-Ehli Baptist Hastanesine kaldırıldı.

Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nusayrat ve Bureyc mülteci kampları da şiddetli hava ve kara saldırılarına sahne oldu. Saldırıda şehit olan ve yaralananlar kentteki Avde Hastanesine nakledildi.

İsrail, Gazze'nin orta kesimlerinde yer alan Zevaide bölgesinde Cevade ailesine ait bir eve saldırı düzenledi.

Saldırıda 2'si çocuk 6 kişi şehit oldu, bazı kişiler de yaralandı. Şehit ve yaralılar Deyr el-Belah'taki Aksa Şehitleri Hastanesine sevk edildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —