Tarih: 12.10.2024 02:50

Sinemada bu hafta 8 film vizyona giriyor! İşte haftanın filmleri

Facebook Twitter Linked-in

Bu hafta sinema salonlarında dördü yerli olmak üzere toplamda 8 yeni film vizyona girmeyi bekliyor. İşte haftanın filmleri...

Usta ile Margarita

1930'ların Moskova'sında kariyerinin zirvesinde olan ünlü bir yazar, aniden kendini edebi bir skandalın ortasında bulur. Yazdığı oyunun repertuvardan çıkarılmasıyla meslektaşları ondan uzaklaşır. Yazar kısa süre içerisinde dışlanmışa dönüşür.


Ayrılık A.Ş.

Ayrılık A.Ş. isimli filmde 4 arkadaşın başlarından geçen bir olay üzerine sevgililerinden ayrılmak isteyenleri ayırmak için bir şirket kurarlar. Bu şirkette sevgili olan çiftleri ayırırlar. Kendi hayatların ise tam aksine bir aşk durumu yaşayacaklarını konu almakta.


Dengeler

Profesyonel boksör olma yaşı geçsede heyecanı geçmemiş Ferit Kamacı yerine taksiye çıktığı agbisine arabayı bir geceliğine devreder ve bu sayede herkesten gizli, varoşlardaki gece kulübü Rita’nın açılışında ringe çıkar. Ringdeki amatör boksör Ferit'in profesyonel rakibini nakavt edişi gelince İlyas iyice dağılır. Kreşendo aksaklıklar nihayetinde Ferit’in abisi Ali’yi  öldürür.

 

Tembeller Ailesi

Tembeller Ailesi, büyük şehirde kendilerine yeni bir hayat kurmaya çalışan Laura ve eksantrik ailesinin hikayesini konu etmektedir. Şiddetli bir fırtına evlerini kasıp kavurunca, enerjik bir tembel hayvan olan Laura ve eksantrik ailesi büyük şehre sığınırlar.

My Hero Academia: Sıra Sende

Kahramanların ve kötü adamların sürekli güç için yarıştığı bir dünyada geçen filmde, Yuei lise öğrencisi Deku yeni ve tehditkar bir kötü adama karşı savaşır. Dark Might isimli bu hain rakip, Deku'nun rol modeli olan efsanevi süper kahraman All Might'ı taklit eder ve yeni "Barış Sembolü" olduğunu iddia eder.

Kızı Kazan Aşk

Kızı Kazan Aşk'ta Özge'nin yolu, artık düzenli bir hayata geçiş yapmak isteyen Berkay ile kesişir. İkilinin hayatı, aynı anda oynadıkları kazı kazan biletine ikramiye çıkmasıyla bambaşka bir hal almaktadır. Paranın peşine düşen ikili, bu sırada kendilerini tatlı bir aşk dünyasında bulur.

Cesur Prenses: Sihirli Ülke

Klasik peri masalının modern yorumunda, cesur prenses, kötü büyücü Kezabor tarafından kaçırılır. Prensesin nişanlısı onu bulmak için bütün yeteneğini kullanıp destansı bir yolculuğa çıkarkar. Prenses kendisini kaçıranlara meydan okuyup cesur bir kaçış planı hazırlar.

Cille 2069

Cille 2069, zorlu bir mücadeleyle karşı karşıya olan bir ekibin öyküsünü anlatıyor.

Kabir Azabı: İnsi ve Cinni

Korku kategorisindeki bu filmin yönetmen koltuğunda Gökhan Arı oturuyor. Oyuncu kadrosunda Mehmet Tekkanat, Rabia Akgün, Faik Umut Özalp bulunuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —