Tarih: 24.06.2024 13:53

Simit Sarayı sahibi Abdullah Kavukcu Serveti Ne Kadar?

Facebook Twitter Linked-in

Abdullah Kavukçu, 1973 yılında Erzincan'da doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Erzincan'da tamamladıktan sonra, Anadolu Lisesi'ni kazanmak için İstanbul'a taşındı. Bu süreçte, babasının açtığı markette çalışarak ticari zekasını geliştirmeye başladı. Daha sonra Kapalıçarşı'da ticari faaliyetlerine devam etti.

Kapalıçarşı'dan Simit Sarayı'na: Başarıya Giden Yol

Kapalıçarşı'da edindiği tecrübe ve girişimci ruhuyla Abdullah Kavukçu, iş dünyasında adından söz ettirmeye başladı. 2002 yılında Haluk Okutur ve Mehmet Tarakçı ile birlikte Simit Sarayı'nı kurarak Türk fast food sektörüne yeni bir soluk getirdi.

Sadece Simit Sarayı ile Sınırlı Kalmadı

Kavukçu, Simit Sarayı'nın başarısıyla yetinmeyerek, 2009 yılında Türkiye'de ilk kez otoban AVM projesini gerçekleştirerek Parkshop AVM'yi hizmete açtı. 2012 yılında Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Kavukçu, halen Kavukcu Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. İnşaat, gıda, yönetim ve danışmanlık gibi farklı alanlarda da faaliyet gösteren Kavukçu, iş hayatındaki başarısını sosyal sorumluluk projelerine de yansıtmaktadır.

Evli ve 2 çocuk babası olan Abdullah Kavukçu, girişimcilik ruhu ve vizyonuyla Türk iş dünyasına önemli katkılar sunmaya devam etmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —