Tarih: 10.02.2024 10:26

Şifresiz Roma Inter Maçı Justin Tv Kralbozguncu Roma İnte maçı Taraftarium24 Bein Sports Şifresiz Canlı Yayın İzle

Facebook Twitter Linked-in

İtalya Serie A'da nefes kesen mücadelelere sahne olan 24. hafta, Hakan Çalhanoğlu'nun forma giydiği İnter ile Zeki Çelik'li Roma arasındaki karşılaşma ile daha da kızışacak. İşte, bu heyecan dolu mücadele ile ilgili detaylar:

 

Hakan Çalhanoğlu'nun liderliğindeki İnter, Serie A'da zirvedeki yerini korumak, rakiplerine gözdağı vermek için sahada olacak. Özellikle ligdeki gol krallığı yarışında öne çıkan Çalhanoğlu, Roma karşısında da etkili olmaya çalışacak.

 

Roma ise De Rossi'nin liderliğinde İnter'e karşı önemli bir zafer arayacak. Ligde ilk 4 sırayı zorlayan Roma, bu mücadelede taraftarı önünde avantaj yakalamak istiyor.

 

Bu kritik karşılaşma, S Sports 2 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. İki takım arasında oynanan ilk maçı İnter 1-0 kazanmıştı. Ligdeki lider İnter, gol yollarındaki etkili performansıyla dikkat çekiyor. Öte yandan, Roma da son 5 maçtaki başarılı performansıyla bu mücadeleye moralli çıkacak.

 

Futbolseverler, 10 Şubat Cumartesi günü saat 20:00'de başlayacak bu mücadeleyi kaçırmamak adına ekran başına geçmeyi bekliyor!


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —