Tarih: 13.02.2024 18:46

Rize'de yeni bir haber sitesi daha hizmete girdi! Gündem53.com

Facebook Twitter Linked-in

15 yılı aşkın süredir medya sektörünün içerisinde bulunan iş arkadaşlarımız ile özgün, dürüst ve tarafsız bir habercilik anlayışıyla faaliyet gösteriyoruz. Somutluğu ve nesnelliği ön planda tutarak; özelde Rize’nin, genelde ise bölgenin ve ülkenin gündemini okuyucularımıza en güncel ve doğru şekilde sunmayı amaçlıyoruz.

Gündem53.com olarak Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına ve milli değerlere uygun olarak yayın yapmaktayız. Sitemizde yayınlanan her türlü haber, resim, bilgi, metin; telif hakkı sahiplerinden yazılı izin alınmak suretiyle yayınlanmaktadır.

Tüm haberlerimizi, gerçekliği ve tarafsızlığı ön planda tutarak, çeşitli kaynaklardan teyit ederek ve farklı bakış açılarına yer vererek hazırlamaktayız. Gündem53.com ile her gün yerelden dünya gündemine, siyasetten spora kadar birbirinden farklı kategoride yüzlerce habere erişebilirsiniz.

Alanında uzman gazeteci ve editörlerden oluşan ekibimiz ve Türkiye’de sektör devi olarak bilinen haber ajanslarıyla olan iş birliğimiz ile her gün en güncel, doğru ve özgün içerikleri siz değerli okuyucularımızla buluşturuyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —