Tarih: 26.06.2024 10:47

Rize'de Okul Personeli Öğrencilere Yönelik İddialar Nedeniyle Açığa Alındı

Facebook Twitter Linked-in

Rize Merkez Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görev yapan bir personel, öğrencilere yönelik maksadını aşan hal ve hareketlerde bulunduğu iddiasıyla açığa alındı. Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gelen şikayetler üzerine harekete geçildi ve hakkında soruşturma başlatıldı.

25 Haziran 2024 Salı günü, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ulaşan şikayetler doğrultusunda, Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görev yapan H.T. isimli personelin, öğrencilere karşı uygunsuz davranışlar sergilediği iddia edildi. Şikayetler değerlendirilerek, aynı gün Rize Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı ve personel açığa alındı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Açıklama Yaptı

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Rize Merkez Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Personeli H.T. hakkında öğrencilere karşı maksadını aşan hal ve hareketlerde bulunduğuyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze 25 Haziran 2024 Salı günü ulaşan şikâyet, müdürlüğümüzce değerlendirilmiş olup; aynı gün konuyla ilgili Valiliğimizce soruşturma başlatılmış ve bahse konu personel açığa alınmıştır. Konu Valiliğimizce takip edilmekte olup; gelişmelerle ilgili ayrıca kamuoyu bilgilendirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —