Tarih: 11.09.2024 11:39

Rize Emniyeti’nden Okul Güvenliği İçin Yoğun Önlemler

Facebook Twitter Linked-in

Rize Emniyet Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim-öğretim döneminin güven ve huzur içerisinde sürdürülebilmesi için okul ve trafik güvenliğine yönelik tedbirlerini artırdı. Özellikle okul önleri ve çevresinde, çocukların güvenli bir şekilde eğitim alabilmesi için birçok önleyici ve koruyucu önlem alınıyor.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, okul servis araçlarına yönelik denetimler yoğunlaştırıldı. Servis şoförlerine, trafik kuralları ve çocukların güvenliği konusunda çeşitli eğitimler veriliyor. Ayrıca, okul giriş ve çıkış saatlerinde oluşabilecek trafik yoğunluğuna anında müdahale edebilmek için okul çevresinde ekip ve personel görevlendirmeleri yapılıyor.

Okul çevresinde Emniyet ve Asayiş yönünden gerekli güvenlik önlemleri de artırılmış durumda. Öğrencilerin güvenliği ve bilinçlendirilmesi için çeşitli bilgilendirme faaliyetleri düzenleniyor. Bu kapsamda, okul önlerinde polis ekipleri sürekli olarak devriye geziyor ve olası tehlikelere karşı tedbir alıyor.

Rize Emniyet Müdürlüğü, öğrencilerin eğitim-öğretim yılı boyunca huzur ve güven ortamında eğitimlerine devam edebilmeleri amacıyla denetimlerin aralıksız süreceğini vurguladı. Öğrencilerin güvenliği için alınan bu tedbirler, veliler tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Veliler, Emniyet Müdürlüğü’nün gösterdiği hassasiyetin ve yoğun önlemlerin, çocuklarının güvenli bir şekilde eğitim alabilmesi açısından son derece önemli olduğunu belirtiyor.

Rize Emniyet Müdürlüğü, yeni eğitim-öğretim döneminde de çocukların güvenliği için çalışmalarına ve denetimlerine kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —