Tarih: 18.09.2024 15:00

Pınar Deniz ile evlenen Kaan Yıldırım'ın eski sevgilileri ve eşleri kimler? İşte Kaan Yıldırım'ın eski aşkları...

Facebook Twitter Linked-in

Son olarak Pınar Deniz'le nikah masasına oturan Kaan Yıldırım'ın eski aşkları merak ediliyor. İşte ünlü oyuncunun mazide kalan evlilik ve aşkları listesi...

KAAN YILDIRIM'IN ESKİ AŞKLARI KİMLER?

EZGİ EYÜBOĞLU

Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu ile "Ulan İstanbul" dizisinde aşk yaşayan bir çifti canlandırmıştı. Çift bir süre sonra gerçek hayatta da nikah masasına oturmuştu. Ancak bu aşk pek de beklenildiği gibi gitmemiş ve çift bir süre sonra boşanma kararı almıştı.

DEMET ÖZDEMİR

Kaan Yıldırım'ın boşanmasının sonrasında ise adı bu kez Demet Özdemir ile anılmıştı. Aşk dedikodularının yayılmasının ardından her ikisi de sadece arkadaş olduklarını açıklamışlardı. Hatta Kaan Yıldırım'ın Demet Özdemir'in eski erkek arkadaşı Seçkin Özdemir'e durumu açıklamak zorunda kaldığı da magazin gündemine gelmişti.

HADİSE

Daha sonra Yıldırım'ın adı Hadise ile anılmıştı. Çift, ilişkilerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla duyurmuştu. Çiftin hayranları bu haberi aldıklarında oldukça sevinmişti. Birbirlerine epey yakıştırılan çiftin çok güzel giden bir ilişkisi varken Kaan-Hadise ikilisi bir anda ayrılmıştı.

DANLA BİLİC VE HANDE ERÇEL

Daha sonra Yıldırım'ın ismi Danla Bilic'le anılmış ancak arkadaş oldukları ortaya çıkmıştı. Yine Yıldırım, Hande Erçel'le aşk tatiliyle başladıkları ilişkiyi arkadaş kalarak noktalamışlardı.

SILA TÜRKOĞLU

Bir dönem ismi Bodrum'da bir mekânda ile birbirlerinin gözlerinin içine bakarak şarkı söylemeleri sonrası Sıla Türkoğlu ile de anılmıştı. Ancak iddialar gerçekliğe kavuşmamıştı.

AŞKTAN VAZGEÇMEDİ: PINAR DENİZ'LE MUTLU BİR HAYATA ADIM ATTI

Kaan Yıldırım, 2022 yılından bu yana ise Pınar Deniz'le mutlu bir ilişki yaşıyor. İlişkilerini evlilikle taçlandıran ünlü çift, geçtiğimiz günlerde dünyaevine girdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —