Tarih: 08.07.2024 00:31

Özgür Özel'den sonra bu kez de İmamoğlu 'Winner' ceket giydi

Facebook Twitter Linked-in

Son dönemde tartışma konusu olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile özdeşleşen ekoseli ceket, siyaset sahnesinde yeni bir moda akımı haline geldi. "Winner Ceket" olarak bilinen ceketi son olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel giymiş, ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da benzer bir ceketle kameralar karşısına çıktı.

Özgür Özel, bu ceketi giyme nedenini bir televizyon programında açıklarken, ceketin kendisine ait olduğunu ve herhangi bir yolla kendisine ulaştırılmadığını vurguladı. Özel, "Aslında bu ceket o kadar da ekoseli değil ama kameralara öyle yansıdı. Biz de bir kere giyelim dedik. Partimiz 47 yıl sonra birinci parti oldu, bu ceket de 'winner ceket' olarak anılıyor. Kime ne zararı var?" diyerek ceketi giyme nedenini ironi ile ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Edirne Belediyesi'ni ziyaret etti. Edirne'deki 663'üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne de katılan Özel ve İmamoğlu, tercih ettiği kıyafetlerle de çok konuşuldu.
 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Edirne'de düzenlenen 663'üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri sırasında dikkat çeken bir detayla gündeme geldi. İki siyasi isim, etkinlik boyunca üzerlerindeki benzer ceketlerle fark yarattı. Özellikle İmamoğlu'nun giydiği ceket, siyaset dünyasında moda bir simge haline gelen "winner cekete" benzetildi.

663'üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık mücadelelerini izlemek üzere Sarayiçi'ne gelen CHP liderleri, burada ağalık ihalesine de şahitlik etti. İş insanı Ufuk Özünlü'nün 34 milyon 571 bin 852 lira vererek 664'üncü yağlı güreşlerin ağası olmasıyla, Özünlü'ye ağalık altın kemerini Özgür Özel taktı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —