Tarih: 13.10.2024 16:18

Oyun severlerin beklediği haber geldi! GTA 6 çıkış tarihi belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

Oyun dünyasının en popüler yapımlarından Grand Theft Auto serisi, yeni oyunu GTA 6 ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Rockstar Games tarafından çıkış tarihi 2025 olarak açıklanmıştı. Eski Rockstar çalışanı Obbe Vermeij, GTA 6 çıkış tarihi hakkında bekleyenleri üzecek açıklamalarda bulundu.

TARİH 2025 SONBAHAR OLARAK SÖYLENMİŞTİ

GTA 6'nın 2025 sonbaharında konsol platformları için piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Bu tarih, oyunun kesin çıkış tarihi olarak netleşmemişti. Oyun severlerin ise daha uzun bir bekleme süresiyle karşılaşabilecekleri görünüyor. Vermeij, geçmişte birçok oyunun çıkış tarihlerinin son dakikada ertelendiğine dikkat çekti. GTA 6'nın da bu tarz bir durum yaşayabileceğini hatırlattı.

2027'YE KADAR UZAYABİLİR

Eski Rockstar çalışanı Vermeij, "GTA 6, on yıldan fazla bir süre boyunca piyasada kalacak ve Rockstar bu fırsatı tehlikeye atmak istemiyor" şeklinde açıklamada bulunurken, oyunun mükemmellik hedefi doğrultusunda piyasaya sürüleceğine dikkat çekti. Rockstar'ın geçmişteki çalışma performansına bakıldığında, oyunun tamamlanmadan satışa sunulmayacağını belirten Vermeij, "Fragmanda belirtilen tarihler ne olursa olsun, oyun %100 hazır olmadan piyasaya sürülmeyecek" ifadesini kullandı.

BİLGİSAYAR OYUNCULARI BEKLEMEYE DEVAM

Oyun için 2027'ye kadar sabretmeleri gerektiğini esprili bir dille ifade eden Vermeij, “Rockstar'ın yine konsol platformlarını öncelikli olarak göreceği anlamına geliyor; dolayısıyla PC versiyonu, konsol sürümlerinden oldukça sonra piyasaya çıkacak. Geçmişte de olduğu gibi, GTA serisinin PC sürümleri genellikle konsollardan sonra geliyor; bu nedenle bu tahminler de hiç de şaşırtıcı değil” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —