Tarih: 04.09.2024 11:53

Nilşah Ağaoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Facebook Twitter Linked-in

Son dönemin popüler isimlerinden biri haline gelen Nilşah Ağaoğlu, kullanıcıların merak ettiği isimlerin başında geliyor. Nilşah Ağaoğlu kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır? gibi sorular, sosyal medya platformlarında sıkça gündeme geliyor. İşte detaylar...

Nilşah Ağaoğlu kimdir?

Nilşah Ağaoğlu, son dönemin dikkat çeken isimlerinden biri olarak, ünlü şarkıcı Yavuz Bingöl'ün nişanlısı olarak tanınıyor. 38 yaşında olan Nilşah Ağaoğlu, Yavuz Bingöl ile 3 yıldır süregelen bir ilişkisiyle gündeme geliyor. İkilinin birlikteliği, medyada sık sık yer almakta ve Nilşah Ağaoğlu hakkında merak edilen pek çok detayı ortaya çıkarmaktadır.

Mesleki olarak peyzaj mimarlığı yapan Nilşah Ağaoğlu, bu alanda başarılı projelere imza atmış bir isimdir. Sosyal medya hesaplarında da çalışmalarını ve projelerini paylaşarak, alanındaki yetkinliğini sergilemektedir. Nilşah Ağaoğlu’nun Instagram’da yaklaşık 8.900 takipçisi bulunmaktadır ve burada Yavuz Bingöl ile paylaştığı anlar da dikkat çekmektedir.

Yavuz Bingöl, nişanlısı hakkında, "Kısmet olursa evleniriz. Kendisi çok detaycıdır ve işime de büyük katkısı vardır," şeklinde ifadelerde bulunarak, ilişkilerinin ne kadar sağlam temellere dayandığını belirtmiştir. İkilinin uzun yıllardır süregelen birliktelikleri ve paylaşımları, çiftin hayranları tarafından yakından takip edilmektedir.

Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu, tanıştıkları dönemden bu yana birçok anı biriktirmiş ve ilişkilerini medya karşısında da oldukça samimi bir şekilde paylaşmışlardır. Yavuz Bingöl, sosyal medya hesabından nişanlısıyla birlikte çekilmiş fotoğraflarını, "Canım sevgilim, hayatımızın geri kalanını birlikte sürdürmeyi nasip etsin Allah," notuyla paylaşmıştır. Bu paylaşımlar, çiftin birbirine olan bağlılığını gözler önüne sermektedir.

Nilşah Ağaoğlu ve Yavuz Bingöl evleniyor

Nilşah Ağaoğlu ve Yavuz Bingöl'ün nikahı 25 Ekim'de Ayvalık'ta gerçekleşecek. Samimi bir ortamda planlanan bu özel törene sadece aile üyeleri ve yakın arkadaşlar davet edildi. Yavuz Bingöl'ün nikah şahidi olarak yakın dostu ünlü oyuncu Oktay Kaynarca seçilirken, İlşah Ağaoğlu'nun şahidi sevilen şarkıcı Elif Buse Doğan olacak. Çift, sade bir törenle birlikteliklerini resmiyete dökerken, nikah hazırlıkları da tüm hızıyla sürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —