Tarih: 12.07.2024 17:12

Moussa Djenepo'nun futbol hayatı

Facebook Twitter Linked-in

Antalyaspor'un kadrosuna kattığı Moussa Djenepo Kimdir, nereli, kaç yaşında? Moussa Djenepo'nun futbol hayatı

Moussa Djenepo Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Antalyaspor'un kadrosuna kattığı Moussa Djenepo, 15 Haziran 1998 tarihinde dünyaya gelmiştir. Malili futbolcu, 177 cm boyunda ve 65 kilo ağırlığındadır. Sağ ayağını kullanan Djenepo, orta saha mevkinde forma giymektedir.

Moussa Djenepo'nun Futbol Hayatı Nasıl Başladı?

Djenepo, profesyonel kariyerine Belçika'nın Standard Liège takımında başladı. Burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Djenepo, 2019 yılında İngiltere Premier League takımlarından Southampton'a transfer oldu.

Moussa Djenepo'nun Performansı Nasıldı?

Southampton formasıyla sahaya çıkan Moussa Djenepo, bu sezon ilk 11'de 5 maça çıktı. Bu maçlarda 3 sarı kart gören Djenepo, kırmızı kart görmedi. Bu sezon gol veya asist katkısı bulunmayan Djenepo, orta saha mevkisinde defansif görevleriyle öne çıkmaktadır.

Moussa Djenepo'nun Kariyeri ve Transferi

Antalyaspor, Moussa Djenepo'yu kadrosuna katarak orta saha mevkisinde önemli bir transfer gerçekleştirdi. Djenepo'nun, Antalyaspor'daki performansı merakla bekleniyor. Malili futbolcunun, takımına sağlayacağı katkılar ve Türkiye Süper Lig'inde nasıl bir performans sergileyeceği futbolseverler tarafından yakından takip edilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —