Tarih: 03.07.2024 17:54

Melek Mosso yaza damga vuracak

Facebook Twitter Linked-in

Sözü ve müziği Onur Özdemir’e ilişkin olan “Balerin”, Ersay Üner’in çağdaş aranjesiyle dikkat çekiyor. Güçlü melodik yapısı ve güçlü ritmiyle öne çıkan müzik, akılda kalıcı nakaratı ve hareketli dizeleriyle enerjik bir müzik tecrübesi sunuyor.

 

Melek Mosso, “Balerin” klibinde giydiği dikkat cazip kostümlerle de isminden kelam ettiriyor. Tarz danışmanı Emrah Kaya’nın katkılarıyla hazırlanan kostümler, klibe başka bir renk katıyor. Klasik bale temaları ve çağdaş dans figürleriyle zenginleştirilmiş sahneler, izleyicilere hem canlı hem de göz alıcı bir tecrübe yaşatıyor. Melek Mosso’nun anne ve babasının klipte yer alması, klibe duygusal bir boyut kazandırıyor.

 

İki aylık titiz bir çalışma sonucu tamamlanan “Balerin” klibinin direktörlüğünü Ecem Gündoğdu, imaj direktörlüğünü ise Veli Kuzlu üstleniyor. Çekimler, Beykoz Kundura Fabrikası’nda ve sıfırdan kurulan bir set ile karavanlardan oluşan alanda gerçekleştirildi. Sekiz dansçı ve otuz kişilik yardımcı oyuncunun yer aldığı klip, Melek Mosso’nun güçlü vokali ve dans performansıyla enerjiyi tepeye taşıyor.

 

Konserleri ve stüdyo çalışmalarına sürat kesmeden devam eden Melek Mosso’nun müzik ve dans ögeleriyle bütünleşen hareketli müziği “Balerin”, 5 Temmuz Cuma gününden itibaren sanatkarın kendi üretim firması ‘’Piu Sound’’ etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —