Tarih: 19.09.2024 14:20

Lucas Torreira Devrim Özkan evlenecek mi, Devrim Özkan hamile mi?

Facebook Twitter Linked-in

Sekiz ay önce sosyal medyada yaptıkları açıklamayla ilişkilerini sonlandırdıklarını duyuran Torreira ve oyuncu Özkan, geçtiğimiz günlerde aşklarına ikinci bir şans verdiklerini açıkladı. Çiftin evlilik planları yaptığı yönündeki iddialar ise büyük ilgi gördü. İkilinin bu konudaki sessizliği, merakları daha da artırmış durumda. Peki, Lucas Torreira ve Devrim Özkan gerçekten evleniyor mu? Devrim Özkan hamile mi? İşte tüm detaylar...

Lucas Torreira Devrim Özkan evlenecek mi?

Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan'ın ilişkilerini yeniden başlattıkları biliniyor. Çiftin evlenme hazırlıkları içinde olduğu iddia ediliyor. Yakın zamanda bir arkadaşlarıyla görüntülenen çift, "Nikah şahidiniz sizinle mi dolaşıyor?" şeklindeki soruya, Devrim Özkan'ın gülümseyerek verdiği "Her şey yolunda, teşekkür ederiz" yanıtı, ilişkilerinin ciddi bir aşamaya geçtiğine dair ipuçları sundu.

Devrim Özkan hamile mi?

Diğer yandan, Lucas Torreira'nın İstanbul'da yeni bir ev arayışında olduğu bilgisi de gündeme geldi. Çiftin yakın zamanda evlenmeyi planladığı belirtilirken, Torreira'nın bu süreçte yeni bir yuva arayışında olduğu ve bu evin çiftin ortak yaşam alanı olacağı öne sürülüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —