Tarih: 25.05.2024 14:43

Konyaspor-Galatasaray maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor'a konuk olacak... Galatasaray'a 1 puan sarı kırmzılıları şampiyon yapacak. Peki Konyaspor-Galatasaray maçı saat kaçta? Konyaspor-Galatasaray maçı ne zaman? Konyaspor-Galatasaray maçı hangi kanalda?

GALATASARAY ŞAMPİYONLUK MAÇINDA! KONYASPOR-GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Konyaspor-Galatasaray maçı yarın akşam saat 19.00'da başlayacak. Konyas BŞB Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak.

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'de 24. şampiyonluğunu alabilmek için sahaya çıkacak.

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'de 38. ve son haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde çok büyük bir avantajla lider girdi. Galatasaray, son haftada yarın deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşacak. "Cimbom"a şampiyonluk için 1 puan alması yetecek. Galatasaray, mutlu sona ulaşması durumunda 66. sezonu oynanan ligde 24. kez şampiyonluğa ulaşacak. Ligde en fazla şampiyon olan takım konumundaki sarı-kırmızılılar, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin (19) 5 şampiyonluk önüne geçecek.

BEŞİNCİ YILDIZA BİR ADIM KALACAK

Galatasaray, bu sezon ipi önde göğüslemesi durumunda formasına 5. yıldızı takmaya çok yaklaşacak. Formasında 4 yıldız taşıma hakkına sahip tek takım olmayı sürdüren sarı-kırmızılılar, bu sezon da şampiyon olursa 24. kez zafer turu atacak. "Cimbom"un beşinci yıldızı kazanmasına bir şampiyonluk kalacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —