Tarih: 28.09.2024 21:06

Kocaeli Rizeliler Derneği’nden öğrencilere 8 bin lira burs müjdesi

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Rizeliler Derneği, yeni yönetim ile ilk kahvaltı programını düzenledi. Programa, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, AFAD İl Müdürü Mehmet Emin Koçan, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ve Rizeliler katıldı.

DERNEK BAŞKANI ÇAKIR: “YÖNETİM OLARAK ÇOK FAALİYET DÜZENLEDİK”

Programda konuşan Rizeliler Derneği Başkanı Osman Çakır, “Bugün yeni yönetimimizle ilk kahvaltı programımızı gerçekleştiriyoruz. Bu yaz döneminde gençlerimiz ve kadınlarımız ile Rize gezimiz oldu. Yönetim olarak birçok sosyal faaliyet düzenledik. Bu seneki öğrenci bursumuzu 8 bin lira olarak belirledik. Büyüklerimizden bu konuda destek bekliyoruz” dedi.

ÇİFTÇİ: “YENİ YÖNETİME HAYIRLI OLSUN”

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, “Dün Kocaeli’ye gelmiştim. Bu programdan haberdar olunca kaçırmak istemedim. Yeni yönetime hayırlı olsun diliyorum. Sayın Valimize görev almış olduğu Kocaeli’de üstün başarılar diliyorum” dedi.

VALİ AKTAŞ: “RİZELİLER BİZİM BAŞ TACIMIZ”

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, “Rizeliler hem okul, hem yurt arkadaşlarımız, hem de çalışma arkadaşlarımız oldu. Sık sık gidip geldiğimiz bir yer. Yabancı değiliz. Birçok Rizeli dostumuz var. Çok güzel günlerimiz geçti. 30 yıl önce Rize’ye ziyaretim olmuştu. 30 yıldır Rize’deki ev sahipliğini unutamıyorum. Rizeliler bizim baş tacımız. Kocaeli’yi seviyoruz” dedi.

AKTAŞ: “DERNEKLER OLARAK EV SAHİPLİĞİ YAPMALIYIZ”

Vali Aktaş, “Derneklerle ilgili bir yükümlülüğümüz var. Dernekler olarak memleketinize gelen Kocaelili öğrencileri bulup onlara ev sahipliği yapmalıyız. Bunu tüm derneklere söylüyorum. Bu, aradaki bağı kuvvetlendirecektir. Allah birliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —