Tarih: 05.10.2024 07:00

Kızılcık Şerbeti Meri kimdir? Şebnem Bozuklu nereli, evli mi?

Facebook Twitter Linked-in

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon kadrosundaki karakterlerinden biri de Meri oldu. Fenomen dizide Kıvılcım'ın kuzeni olarak tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran oyuncu Şebnem Bozuklu, İzmir'den seyahat ederek İstanbul'a yerleşecektir.

İstanbul'a gelerek teyzesi ile yaşamaya başlayacak olan Meri'nin; neşeli, samimi, candan ve yardımsever karakteri şimdiden herkesin büyük beğenisini kazandı.

KIZILCIK ŞERBETİ MERİ KİMDİR?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Meri karakterine Şebnem Bozuklu hayat vermektedir. Dizide Meri, Kıvılcım'ın kuzeni olarak yeni sezonda Pembe'nin evinde kalacaktır.

ŞEBNEM BOZUKLU KİMDİR?

Şebnem Bozuklu, 25 Ağustos 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 45 yaşında olan Şebnem Bozoklu aslen Ispartalıdır. Annesi Mısır kökenli Siirtli bir ailenin çocuğudur. Bozoklu'nun çocukluğu da Suadiye'de geçmiştir.

1996 yılında Kadıköy Kız Lisesini bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden 2000 yılında mezun olan Şebnem Bozuklu, 2001 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümüne başlamış ve 2004'te de oradan mezun olmuştur.

Canım Ailem'deki Meliha rolüyle göstermiş olduğu başarıdan sonra 2014-2015 yıllarında Ulan İstanbul'daki Yaren rolüyle de zirveye çıkmıştır.

Şebnem Bozuklu 2019 yılında Kanat Atkaya ile evlenmiştir




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —