Tarih: 20.10.2024 09:57

Kardeşi Sıla Doğu'yu dudaklarından öpmüştü! Dilan Polat mekan çıkışı kocasının yerine konuştu: Bir şey düşündüğü yok!

Facebook Twitter Linked-in

3 ayrı suçtan yargılandığı davada 10 ay cezaevinde kalan fenomen Dilan Polat, geçtiğimiz akşam ailesi ve arkadaşlarıyla gittiği partide kız kardeşi Sıla Doğu'yu dudaklarından öpmüştü.

Dün gece bir mekan çıkışı görüntülenen fenomen ve kardeşi basın mensuplarının sorularını cevapladı. 

Sıla Doğu şöyle söyledi: 

“Dilan ile bir yakınlaşmamız oldu. Gündemimizde oln bebek cinayetleri vs. haberlerinin altına bizi yazıyorlar, çok üzülüyorum. Yorumlar bizi üzdü. Ama görüntü toplumu rahatsız ettiyse, özür diliyorum.” 


KOCASI ADINA KONUŞTU

Mekandan Engin Polat ile el ele çıkan fenomen ise bir muhabirin sorduğu "Engin bey düşünmeye devam ediyor musunuz?" sorusuna "Bir şey düşündüğü yok" cevabını verdi. 

Dilan Polat yeni şarkısının Aralık ayında çıkacağını söyledi. 

NE OLMUŞTU?

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından hakkında açılan dava kapsamında tahliyesine karar verilen Dilan ve Engin Polat çifti eski hayatlarına döndü. 

Geçtiğimiz gece dışarda eğlenenünlü fenomen iile kardeşi Sıla Doğu sahnede şarkı söyleyip dans ederken öpüşmüştü.


KARDEŞİNİN DUDAKLARINI ÖPTÜ

O anlar sosyal medyada gündem olmuştu.

Tepki çeken o görüntülerin ardından fenomen sosyal medyadan açıklama yapmıştı. 

"Hiç bu konuya değinmeyecektim ama Sıla tahliye olup beni bırakıp gittiği gün bile odada gözümü, kaşımı, burnumu, dudağımı, çenemi, boynumu, elimi, parmaklarımı, tırnaklarıma kadar öptü. Kardeşim o benim, biz birlikte neler yaşadık." 


"BİR SEVGİ SELİ"

Ancak bu açıklamaya rağmen tepkiler azalmayınca Dilan Polat özür dilemişti.

"Yanlış yanlıştır kendi aranızda olması da ahlaken doğru değil zaten. Ama ekrana karşısında bunları gören gençlerimiz çocuklarımız var. Milyonlar sizi takip ediyor. Sizde öyle bir anlam taşımıyor olabilir ama çocuklara gençlere kötü bir örnek. Bari bunu kabul edin bu kadarı da fazla. Ki ben sizi seven çıkmanızı çocuklarınıza kavuşmanızı isteyen biriyim. Ama bunlar yanlış davranışlar kabul edin bunu" yazan takipçisinin mesajını alıntılayarak şunları söyledi:

"Eğer ki rahatsız ettiklerimiz olduysa özür dileriz herkesten. Demek ki daha dikkatli olmak gerekiyor. Ancak oradan çıkmış olmak, birlikte 1 sene sonra eğlenmek vs farklı bir durum. Orada bana 'bak sana hep söylemiştim güzel günler gelecek' diyordu. Anlık bir sevgi seli o benim annem gibi"


TUTUKSUZ YARGILANIYORLAR

Öte yandan tahliyelerine karar verilen çift, tutuksuz yargılanıyor.

İstanbul merkezli 6 ilde Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında Dilan Polat, Engin Polat ve Sinem Sıla Doğu'nun da aralarında bulunduğu şüphelilerden 16'sı tutuklanmıştı.

19 Ağustos'ta Dilan Polat, 6 Eylül'de ise eşi Engin Polat tahliye edilmişti.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —