Tarih: 18.09.2024 13:57

Kara para davasında serbest kalan Dilan Polat, keyif kahvesi içerken cezaevi anılarını anlattı...

Facebook Twitter Linked-in

Tahliye sonrası sosyal medyaya ara vereceğini söyleyen Polat, bu sözünü kısa sürede unutarak paylaşımlarına hız kesmeden devam etti. Birçok kez lüks yaşamı, pahalı arabaları ve altın tozlu kahveleriyle dikkat çeken fenomen isim, cezaevinde geçirdiği zamanlarla ilgili ilginç detaylar verdi.

Tutuksuz Yargılanarak Serbest Bırakıldı

Dilan Polat, kamuoyunda "Polatlar Davası" olarak bilinen ve 3 farklı suçtan toplamda 40 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyordu. Ancak dava kapsamında tüm sanıklarla birlikte tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Bu olayların ardından Polat, sosyal medyaya ara vereceğini duyurmuş ancak kısa süre sonra bu kararından vazgeçerek eski hızında paylaşım yapmaya başlamıştı.

Cezaevindeki Kahve Deneyimini Paylaştı

Polat, son paylaşımında cezaevindeki kahveyle ilgili anılarını anlattı. Takipçilerine kahve içmenin bile ne kadar farklı bir hale geldiğini ifade eden Polat, “Cezaevindeki kahve çok farklıydı ya" diyerek sözlerine başladı ve şöyle devam etti:

“Türk Kahvesi yoktu. Çok da önemli değildi de... Bir tık ufaktan alışmaya başlayınca arıyorsun. Bardağın içine toz döküyorsun, üstüne su döküyorsun, karıştırıyorsun kahve oluyor.”

Sosyal Medyada Yeniden Aktif

Dilan Polat'ın bu paylaşımı, takipçileri arasında büyük ilgi uyandırdı. Sosyal medyaya dönmeyeceğini söylediği halde, tekrar aktif olması dikkat çekerken, paylaştığı anılar da geniş yankı buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —