Tarih: 05.10.2024 19:38

Kara Ağaç Destanı 20. bölüm fragmanı yayınlandı!

Facebook Twitter Linked-in

Sevilen dizi Kara Ağaç Destanı, 20. bölüm fragmanıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler, dizinin önceki bölümünde ortaya çıkan gizemli sorunun yanıtını dört gözle bekliyor. Fragman, karakterlerin iç içe geçen duygusal çatışmaları ve gerilim dolu anlarıyla yeni bölümde de tansiyonun yüksek olacağını işaret ediyor.

Kara Ağaç Destanı 20. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kara Ağaç Destanı dizisinin önceki bölümünde; Ömer’in mahkeme günü gelip çatmıştır. Savcı’nın dosyadan çekilmesiyle birlikte Ömer için işler iyice çıkmaza girmiştir. Yeni hazırlanan iddianameye göre Ömer’in idamı talep edilmektedir. Sultan, Ömer’i kurtarmak için büyük bir plan yapar ve herkesin desteğini alarak harekete geçer. Mahkemenin sonunda Sultan, Ömer’i kurtarabilecek midir?

Diğer yandan, Celal Ağa ise konağında bulunan belge nedeniyle mahkemeye çağrılmıştır. Tüm amacı kendini temize çıkarmak olan Celal Ağa, Ömer’in kurtuluşu için Sultan’a yaptığı teklifi tekrar gündeme getirir.

Mahkeme günü geldiğinde herkesin aklında tek bir soru vardır: Celal Ağa, Ömer’in bu suçları işleyip işlemediğine dair sorulan soruya ne cevap verecektir?

Kara Ağaç Destanı 20. bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —