Tarih: 09.08.2024 11:50

İBB adayı Sinem Dedetaş mı olacak? İmamoğlu nasıl bakıyor?

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanlığı ve Yerel Seçimlere dört ve beş yıl gibi bir süre olmasına rağmen; olası adaylar hakkında değerlendirmeler yapılmaya devam ediyor. 

YARKADAŞ’TAN OLASI ADAYLAR HAKKINDA DEĞERLENDİRME

Gazeteci Barış Yarkadaş da TV100 ekranlarında yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı Programı’nda CHP’nin bir sonraki seçimde olası adayları hakkında yorumlamalarda bulundu.

“RIZA AKPOLAT’A SICAK BAKMAYABİLİR”

Barış Yarkadaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, olası cumhurbaşkanlığı adaylığı durumunda koltuğu bırakabileceği adaylar ile ilgili “Bu noktada özellikle Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve yakın çalışma arkadaşlarının bir çalışma içerisinde olduğunu biliyoruz. Ekrem İmamoğlu bu duruma sıcak olmayabilir.” şeklinde konuştu. 

SİNEM DEDETAŞ’I NEDEN BAŞKAN YAPMAK İSTER?

İmamoğlu’nun, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ı işaret edip İstanbul’da ilk kez bir kadın belediye başkanı olmasının da önünü açmak ‘değişim’ diyebileceğini belirten Barış Yarkadaş,  şunları kaydetti, “Şimdi Sinem Dedetaş ismi daha çok öne çıkıyor. Mesela Kadın Kolları Kongresi’ni online canlı yayından izledim. Sinem Hanıma gerçekten de kadın kolları kongresinde ciddi bir ilgi vardı. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları üyeleri tarafından da ciddi bir ilgi gördü.” 

“MEDYAYI İYİ KULLANIYOR”

Yarkadaş, Sinem Dedetaş’ın medyayı da iyi kullandığını vurgulayıp, “Gördüğüm kadarıyla hem sosyal medyayı hem de muhalif medyayı kendisi açısından iyi kullanıyor.” ifadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —