Tarih: 04.09.2024 18:52

Hulusi Belgü Kimdir? Hulusi Belgü Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor?

Facebook Twitter Linked-in

Hulusi Belgü Kimdir?
Hulusi Belgü, Türk iş dünyasında önemli bir yere sahip olan bir iş insanıdır. 1966 yılında İstanbul'da doğan Belgü, İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuş ve ardından yüksek lisans eğitimini ABD'de San Diego National Üniversitesi'nde tamamlamıştır.

Kariyerine öğrencilik yıllarında ulusal ve uluslararası nakliye sektöründe çalışarak başlayan Hulusi Belgü, daha sonra çeşitli firmalarda yöneticilik yapmıştır. Etur Turizm Şirketi, Uluslararası Demir Ticaret AŞ ve Safir Gayrimenkul gibi önemli şirketlerde faaliyet göstermiştir.

İş dünyasındaki başarısıyla tanınan Belgü, İstanbul'daki Forum İstanbul AVM ve Türkiye genelindeki Forum Alışveriş Merkezleri'nin sahibidir. Ayrıca, Multi Corporation'ın Türkiye iştirakinin temsilciliğini yapmış ve Multi Development Türkiye'de CEO olarak görev almıştır.

Belgü, aynı zamanda 2013-2019 yılları arasında Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nde başkanlık yapmıştır. Özel yaşamında evli olan Hulusi Belgü, üç çocuk babasıdır ve oğullarının adı Aleks ve Deivid'dir. Belgü'nün Fenerbahçe başkan adayı olacağına dair çıkan haberler, sosyal medyada geniş yankı uyandırmış ve merak konusu olmuştur.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —