Tarih: 23.01.2023 15:50

Hande Erçel’in Yeni Sevgilisi Hakan Sabancı Kimdir? Hakan Sabancı ve Hande Erçel Arasındaki Yaş Farkı Uçurum Çıktı! Neler Oluyor?

Facebook Twitter Linked-in

Seneler önce Kanal D ekranlarında yayınlanan “Güneş’in Kızları” isimli dizi projesinde yer alarak oyunculuk kariyerine başlayan Hande Erçel, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor.

Sen Çal Kapımı isimli dizide birlikte rol aldığı yakışıklı oyuncu Kerem Bursin ile uzun süre boyunca birliktelik yaşayan Hande Erçel, ilişkisinin bitmesinin hemen ardından farklı isimler ile anılmaya başlandı. Geçtiğimiz yaz ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile Londra’da görüntülenen ancak tüm aşk dedikodularına rağmen “Kaan arkadaşım” yanıtını vererek açık kapı bırakmamaya çalışan güzel oyuncu, geçtiğimiz aylarda da Hakan Sabancı ile anıldı.

Sabancı ile bir süredir birliktelik yaşadığına yönelik haberlerin gündeme düşmesinden sonra bu duruma oldukça sinirlenen Erçel, konu ile ilgili olarak Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. “Beni hayal dünyanızın içerisine çekmeyin, hayatımda kimse yok” ifadelerinin yer aldığı açıklaması ile dikkatleri üzerine çeken Erçel, iki gün önce şok bir görüntü ile magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Kaan Yıldırım ile ilişki yaşamadığını açıkladıktan sonra birçok farklı isim ile anılan Erçel, her fırsatta hakkında çıkan aşk iddialarını yalanladı.

Öyle ki Hakan Sabancı ile çıkan dedikodulara resmen ateş püsküren Erçel, tüm söylediklerini yutturan bir görüntü ile herkesi şaşkına çevirdi. Geçtiğimiz gece bir mekandan arkadaşları ile birlikte çıkış yapan Erçel, Sabancı ile ilk kez aynı karede yer aldı. İkilinin 2 aydır birliktelik yaşadıkları ve bu durumu magazin basınından saklama gayreti içerisinde oldukları ileri sürüldü.

Çapkınlığı ile resmen nam salmış olan 32 yaşındaki Hakan Sabancı ile 30 yaşındaki güzel oyuncu Hande Erçel’in birlikte görüntülenmesinin ardından sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı. Birçok kişi Erçel’e “Bu adam seni üzer” yorumunda bulundu. Erçel ise konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —