Tarih: 05.10.2024 17:23

Hakem Elif Karaarslan cinsel içerikli video iddialarına yanıt verdi!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, cinsel ilişki görüntüleri sızan bir erkek gözlemci ve bir kadın hakemle ilgili olarak verilen lisans iptali kararını oybirliğiyle onayladı. Bu karara göre, gözlemci Orhan Erdemir ve hakem Elif Karaarslan'nn ömür boyu hak mahrumiyeti cezaları kesinleşmiş oldu.

''Bugüne kadar tehditle, kötü şekilde benimle iletişim kurmaya çalıştı''

Olayın ardından dikkatlerin odaklandığı kadın hakem, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak hakkındaki iddialara yanıt verdi. Karaarslan, federasyona bağlı bir hakemlik yapmadığını belirterek, "Çıktığım maçların hepsi özel turnuvalar ve federasyona bağlı değil. Benimle hiçbir bağı olmayan, bilmem kaç yaşına gelmiş, bugüne kadar tehditle, kötü şekilde benimle iletişim kurmaya çalışan kişi ile ilgili hiçbir yorum yapmadım" dedi.

 

"Bunlarla anılmak istemedim''

Elif Karaarslan sözlerini şöyle noktaladı: "Ben, işinde gücünde , okullarını dereceyle bitirmiş , kaybedecek çok şeyi olan genç bir kadınım" diyen E.K., şöyle devam etti: “Bunlarla anılmak istemedim ve bana zarar vermeye çalışan herkesten uzak durdum. Fakat görüyorum ki iş iyice çığrından çıkmış , kadın ölümleri de bu şekilde oluyor biliyorsunuz.”
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —