Tarih: 27.07.2024 18:01

Güç Yüzükleri 2. sezon ne zaman? 4. bölüm ne zaman çıkacak?

Facebook Twitter Linked-in

The Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) filmleri hiç kuşkusuz dünyanın en çok izlenen ve en bilindik film serilerinden biridir. Yüzüklerin Efendisi filmlerine Hobbit serileriyle devam edilirken Amazon Prime Video filmin dizi versiyonunu hayata geçirmek için geçtiğimiz yıllarda çalışmalarına başlamıştı. Dizi The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) adı ile 2022 yılında Amazon Prime Video ekranlarında yerini aldı. Dizi kısa sürede platformun en çok izlenen yapımı olmayı başardı. 1. sezonu soluksuzca bitiren dizi severler Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 2. sezon ne zaman çıkacak? sorusuna yanıt arıyordu. Bu sorunun yanıtı belli oldu.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ GÜÇ YÜZÜKLERİ 2. SEZON NE ZAMAN?

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 2. sezon bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yayınlanan yeni fragmanında Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 2. sezonun 29 Ağustos'ta Amazon Prime Video'da olacağı açıklandı. 

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ: GÜÇ YÜZÜKLERİ 2. SEZON TAMAMI YAYINLANACAK MI?

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 2. sezon bölümlerinin haftalık mı yoksa bölümlerinin tamamının aynı anda mı yayınlanacağı konusunda henüz bir açıklama gelmedi. Ancak beklentiler dizinin yeni bölümlerinin aynı anda yayınlanacağı yönünde. 

THE LORD OF THE RİNGS: THE RİNGS OF POWER 2. SEZON KONUSU NEDİR?

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 2. sezonunda Sauron’un yükselişine şahit olunacak. 2. sezon tanıtımında  "Galadriel tarafından ordusu ya da müttefiki olmadan kovulan Karanlık Lord, gücünü yeniden inşa etmek ve Orta Dünya'nın tüm halklarını, iradesine bağlamasına olanak tanıyacak Güç Yüzükleri'nin yaratılmasını denetlemek için artık kendi kurnazlığına güvenmek zorunda" denildi. 

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ: GÜÇ YÜZÜKLERİ OYUNCULARI

Morfydd Clark - Galadriel

Charlie Vickers - Halbrand

Robert Aramayo

Owain Arthur

Nazanin Boniadi

Tom Budge

Ismael Cruz Córdova

Ema Horvath

Markella Kavenagh

Joseph Mawle

Tyroe Muhafidin

Sophia Nomvete

Megan Richards

Dylan Smith[6]

Daniel Weyman

Maxim Baldry

Lenny Henry




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —