Tarih: 06.10.2024 21:05

Galatasaray'da Yunus Akgün fırtınası! Alanyaspor'u da boş geçmedi

Facebook Twitter Linked-in

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında nefes kesen bir mücadeleye sahne olan Rams Park'ta Galatasaray, evinde konuk ettiği Alanyaspor'a karşı Yunus Akgün'ün golüyle 1-0 önde! Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da adeta Yunus Akgün fırtınası esiyor. Son haftalarda gösterdiği performansla göz dolduran genç yıldız, Alanyaspor karşısında da takımını sırtladı ve henüz ilk yarıda attığı golle sarı-kırmızılıları öne geçirdi.

RFS maçına göre tek değişiklikle sahaya çıkan Galatasaray, kalesinde Fernando Muslera, savunmada Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı ve İsmail Jakobs, orta sahada Lucas Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün, forvette ise Dries Mertens ve Mauro Icardi on biriyle mücadeleye başladı. Sakatlığı bulunan Victor Osimhen ve takımla çalışmalara yeni başlayan Hakim Ziyech ise karşılaşmada forma giyemedi.

Mücadelenin ilk yarısında her iki takım da kontrollü bir oyun sergilerken, 28. dakikada sahneye Yunus Akgün çıktı. Gabriel Sara'nın uzun pasında topla buluşan Yunus Akgün, karşı karşıya pozisyonda yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda Alanyaspor'un beraberlik golü için baskısını artırması bekleniyor. Galatasaray ise Yunus Akgün ve diğer yıldızlarıyla farkı artırmanın peşinde olacak.

 

 

 

 

 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —