Tarih: 27.07.2024 11:02

Galatasaray Parma maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi

Facebook Twitter Linked-in

2024-2025 sezonunda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam ediyor. Sezonun ilk resmi karşılaşmasını 3 Ağustos'ta Süper Kupa maçında Beşiktaş ile oynayacak olan sarı-kırmızılılar, ligde ise ilk maçına 9 Ağustos'ta Hatayspor karşısında çıkacak. Hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, son hazırlık maçında İtalya Serie A ekiplerinden Parma ile karşı karşıya gelecek. Yeni transfer Elias Jelert'in de kampa katılmasıyla birlikte oyuncunun bu maçta süre alması bekleniyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un, Süper Kupa maçında sahaya çıkaracağı kadroya yakın bir 11 ile başlaması öngörülüyor.

Galatasaray, hazırlık maçlarında şu ana kadar LASK Linz ve Fortuna Düsseldorf maçlarından mağlubiyetle ayrılırken, Trencin karşısında galibiyet elde etmeyi başardı. Sarı-kırmızılılar, 4. hazırlık maçında ise Lecce'yi 2-0 mağlup etti. Yıldız golcü Icardi, daha önce oynanan 3 hazırlık maçında forma giymezken, ilk kez Lecce karşısında ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

Galatasaray - Parma Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Galatasaray, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında 5. hazırlık karşılaşmasında Parma ile kozlarını paylaşacak. Mücadele, 27 Temmuz Cuma günü saat 21.15'te başlayacak ve D Smart ile D-Smart Go ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Sarı-kırmızılı taraftarlar, takımının performansını yakından takip etme fırsatı bulacak.

Okan Buruk'tan Önemli Açıklamalar

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampında gerçekleştirdiği açıklamada, şampiyon kadroyu korumalarının avantajını yaşadıklarını ve yeni transfer Elias Jelert'in takıma katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hazırlık maçlarının sonuçlarından ziyade oyuncuların performansına odaklandıklarını vurgulayan Buruk, fiziksel ve psikolojik olarak güçlü bir şekilde sezona hazırlandıklarını belirtti.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Buruk, sağ bek pozisyonu için üç farklı oyuncuyla görüştüklerini ve sonunda Elias Jelert'te karar kıldıklarını açıkladı. Taraftarlara transfer konusunda sakin olmaları çağrısında bulunan deneyimli teknik adam, orta saha bölgesine de farklı bir tarzda oyuncu takviyesi yapmak istediklerini ifade etti.

Takımın önemli isimlerinden Mauro Icardi'nin fiziksel olarak iyi durumda olduğunu belirten Buruk, Arjantinli yıldızın geçen sezonki performansını tekrarlamasını beklediklerini söyledi. Ayrıca Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech'in de takıma uyum sağladığını ve oyun sistemini daha iyi kavradıklarını dile getiren Okan Buruk, genç oyuncular Yusuf Demir ve Metehan Baltacı'dan da umutlu olduğunu ifade etti.

Rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yeni teknik direktörleriyle daha çekişmeli bir lig geçirmeyi beklediğini belirten Okan Buruk, Türk futbolunun sakinliğe ihtiyacı olduğunu ve gereksiz kaoslardan uzak durulması gerektiğini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —