Tarih: 06.10.2024 13:16

Fifilika Kübra Taşpınar kimdir? Hakkında bilmeniz gerekenler

Facebook Twitter Linked-in

Kübra Taşpınar son dönemin en çok takip edilen, etkileşim alan ve adından söz ettiren sosyal medya ünlülerinden biri. Genelde eğlenceli cinsel ilişki tavsiyeleri ile adını ezberletmeyi başaran güzel fenomenin gerçek hayatta nasıl biri olduğunu öğrenmek isteyenler internette "Kübra Taşpınar kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi" gibi soruları sorarak yanıt arıyor.
Kübra Taşpınar kimdir?

Sosyal medyada fifilika söylemi ile fark yaratan Kübra Taşpınar 16 Haziran 1993 tarihinde doğdu. 30 yaşında. Aslen Rizeli. Bekar ve sevgilisi yok. İstanbul'da yaşıyor ancak çok sık seyahat ediyor. Uluslar arası ilişki uzmanı. İstanbul Aydın Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü okudu. Öğretmenlik yaptığı sırada çalıştığı okulun kapanması nedeniyle Tiktok'a giriş yaptı.


Kübra Taşpınar'ın macerası nasıl başladı?

Tiktok'ta ilk olarak Türk ve Rus kadınlarını kıyaslayarak aralarındaki farkları söyleyen Kübra Taşpınar çok sayıda yorum ve beğeni aldı tepki de. Özellikle erkeklerin yakındığını fark ederek eksiklikleri ve şikayetçi oldukları noktaları esprili dille videolarında yayınladı. Şu anda da bu format üzerinden sürekli videolar yayınlıyor. Kadınların erkekleri nasıl tutkulu bir hale getirebilecekleri konusunda paylaşımlarda bulunuyor.

Kübra Taşpınar'ın videolarından önce hazırlık var mı?

İnsanların cinsel hayatlarına dair pek çok öneriyi yayınladığı videolarda kullandığı ifadelerle dikkat çeken güzel fenomen, kamera karşısına geçmeden önce herhangi bir hazırlık yapmıyor. Her şey tamamen spontane gelişiyor ve sonrasında yayına giriyor.
 

Kadınlar Kübra Taşpınar'a nasıl bakıyor?

Kadınlar arasında genelde hakim olan "Kadının en büyük düşmanı kadındır" tutumu Kübra Taşpınar için de ilk etapta geçerliydi ancak sonrasında hem yorumlar hem de takipçi sayısı arttı. Kendisine teşekkür eden dahi var.

Kübra Taşpınar'ın bundan sonraki hedefi ne?

Sosyal medyada son olarak 10 milyon bandındaki etkileşim sayısıyla öne çıkan Kübra Taşpınar bundan sonra daha eğlenceli videolarla takipçilerinin karşısına çıkacak. Enerjisi ve pozitifliği ile de bunu şimdiden vaat ediyor. Kendisini televizyon ve sinemada görmek isteyenler bile var.
Fifilika nedir?

Rize'de rüzgar gülü anlamına gelse de yöre halkı ayıp olarak gördüğü veya direkt adını söylemek istediği şey ya da durumlara fifilika diyor.

Kübra Taşpınar'ın 10 popüler videosu

- Saksafon çalan kadın seksiliği var
- Erkeğin hayallerinde olan kadınlar
- Erkekler fantezi dünyası geniş olan kadınları tercih eden
- Boyutu mu önemli işlevi mi?
- Eşofman koca gelene kadardır
- Eşler birbirinden neden soğur?
- İşleyen demir pas tutmaz
- İlişkide ön hazırlık şart, biraz özveri
- Eşlerinizin istek ve arzularınıza önem verin
- Kocalarınıza imalı kelime oyunları yapın
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —