Tarih: 03.07.2024 17:34

Fatih Terim: "Futbolcularımızın alnından öpüyorum"

Facebook Twitter Linked-in

Teknik direktör Fatih Terim, A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ile oynadığı maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Terim, oyuncuların performansından duyduğu memnuniyeti ve takıma olan güvenini dile getirdi.

OYUNCULARIN ÖNEMİNE VURGU

Fatih Terim, maç sonrası yaptığı açıklamada, oyuncuların artık sadece kulüp takımlarının değil, Türk Milli Takımı'nın oyuncuları olduğuna dikkat çekti. "Bugün artık Galatasaray veya başka bir takımın oyuncusu önemli değil, bugün Türk Milli Takımı'nın oyuncusu çok önemli" diye konuştu.

PORTAKAL DEMECİNE ATIF

Portekiz maçının ardından verdiği demece değinen Terim, "Bu stüdyoda Portekiz'e mağlup olduktan sonra büyük bir tepki ve infial varken 'Merak etmeyin, yolumuz çok uzun' demiştim. O dediklerimin şu anda pratik olarak yansımasını görüyoruz. Çünkü mesele gruptan çıkabilmektir, mesele gruptan çıktıktan sonra 16'dan 8'e gelmektir. Mesele 8'den sonra 4'e, 2'ye derken şampiyonluğa" ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULARA VE TEKNİK HEYETE TEŞEKKÜR

Futbolcular ve teknik heyeti tebrik eden Fatih Terim, "Dolayısıyla bu takımın alnından öpüyorum bütün futbolcularımızın. Hocamıza buradan tebriklerimi gönderiyorum teknik heyetiyle birlikte" açıklamasını yaptı.

AVUSTURYA MAÇINDAN DERSLER

Türkiye'nin Avusturya ile oynana hazırlık maçından ders aldığını dile getiren Fatih Terim, "Avusturya'ya gelince maç öncesi anlatılanlarla, maç içinde anlatılan arasında biraz fark oldu. Türkiye 6-1'lik hazırlık maçından itibaren o maçtan olumlu şekilde bildirim almış. Çok önemli değişimlerle oynadı. Topun kendinde kalmasını zaman zaman sağladı. Merkez kapatma işini yaptı. Çocuklarımızla gurur duyuyorum" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —