Tarih: 03.07.2024 15:26

Ekrem İmamoğlu yeniden bakan olan Murat Kurum'u tebrik etti

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararıyla, Mehmet Özhaseki'nin yerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koltuğuna Murat Kurum getirildi. Ayrıca Fahrettin Koca'nın çok konuşulan istifası neticesinde yeni Sağlık Bakanı olarak Prof. Dr. Kemal Memişoğlu atandı.

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan Murat Kurum, rakibi Ekrem İmamoğlu karşısında büyük bir oy farkıyla mağlup oldu. Murat Kurum'un seçimlerden kısa bir süre sonra eski görevine yeniden görevine atanması, farklı tepkiler görse de en beklenmedik tepki Ekrem İmamoğlu'ndan geldi.


Ekrem İmamoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, hem yeni Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu tebrik etti hem de eski rakibi Murat Kurum’a yeni görevinde başarılar diledi.

Ekrem İmamoğlu, sosyal medya üzerinden paylaştığı tebrik mesajında; "İstanbul Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun Sağlık Bakanı olmasını tebrik eder yeni görevinde başarılar dilerim. Ayrıca yerel seçimde İstanbul’da yarıştığımız Sayın Murat Kurum’a da yeniden atandığı Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı görevinde üstün başarılar diliyorum." sözlerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —