Tarih: 13.09.2024 08:52

Diyarbakır’da Cinayet Zanlıları Tutuklandı

Facebook Twitter Linked-in

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor.

Şüphelilerin Durumu

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüphelinin jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Bu süreçte, aralarında anne, ağabey ve amcanın da bulunduğu 8 zanlı tutuklanırken, 4 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Olayın Detayları

Narin Güran’ın amcası S.G, tutuklananlar arasında yer alıyordu ve ilk bulgulara göre kız çocuğunun öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisine konularak dere kenarına bırakıldığı belirlendi. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, olayın detaylarını kamuoyuyla paylaşarak şüpheli bir şekilde örtülüp gizlenmiş olan Narin Güran’ın cesedinin bulunduğunu açıklamıştı.

Bu acı olayın ardından cinayet zanlılarıyla ilgili yürütülen soruşturma ise hızla devam etmekte ve adaletin en kısa sürede sağlanması için çalışmalar sürdürülmektedir.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —