Tarih: 03.07.2024 16:47

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si İnci Taneleri dizisine giriyor

Facebook Twitter Linked-in

Cennet Mahallesi dizisinde Pembe karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran oyuncu Melek Baykal, reyting rekorları kıran İnci Taneleri dizisinin kadrosuna katılıyor. Bu gelişme, dizi dünyasında büyük heyecan yarattı.

YENİ KADRODA MELEK BAYKAL SÜRPRİZİ

Kanal D'de ekrana gelen ve Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünü üstlendiği İnci Taneleri dizisinin kadrosu her geçen gün genişliyor. Dizide Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Güven Kıraç ve Cihan Kubilay gibi isimler yer alıyor. Bu güçlü kadroya şimdi de Melek Baykal ekleniyor.

YENİ ROLÜYLE EKRANLARA DÖNÜYOR

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, ünlü oyuncu Baykal, dizide bir zamanlar pavyonda çalışan ve yıllar sonra pavyon sahibi olan bir kadını canlandıracak. Baykal'ın bu yeni rolü, izleyiciler arasında merak uyandırıyor. Usta oyuncu kısa bir süre önce yaptığı bir açıklamada, "Ekrana döneceksem içime sinen bir iş olmalı. Her şey para değil" demişti.

DENEYİMLİ OYUNCUNUN YENİ PROJESİ

69 yaşındaki Melek Baykal, son olarak Şevval Sam ve Caner Cindoruk ile Yandaki Oda dizisinde başrolü paylaşmıştı. Baykal'ın yeni projesi İnci Taneleri, izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizi dünyasında uzun yıllar boyunca önemli roller üstlenen Baykal'ın, yeni dizisinde nasıl bir performans sergileyeceği büyük bir merak konusu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —