Tarih: 19.11.2022 18:20

CANLI İZLE! Türkiye Çekya canlı maç izle

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Çekya maçı için nefesler tutulmuş durumda. Hazırlık maçında Türkiye Çekya karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Türkiye Çekya, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Türkiye Çekya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Türkiye Çekya maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Türkiye Çekya maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Türkiye ile Çekya karşı karşıya gelecek. Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri öncesinde A Milli Futbol Takımı'mız, Çekya ile hazırlık maçında kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve araştırılıyor.

MİLLİLERDEN 10 MAÇTA 4 GALİBİYET

Türkiye ile Çekya en son Euro 2016'da karşılaştı. Daha önce 10 kez karşı karşıya gelen iki ekibin maçlarında 5 kez Çekya galip gelirken, 4 kez Türkiye sahadan galibiyetle ayrıldı. 1 mücadele de beraberlikle sonuçlandı. Türkiye-Çekya hazırlık maçının ilk 5 dakikasını Cüneyt Çakır'ın yöneteceği ve Çakır'ın aktif hakemlik kariyerini sonlandıracağı açıklandı.

CÜNEYT ÇAKIR'DAN JÜBİLE

Gaziantep'te oynanacak Çekya maçında FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, jübilesini yapacak. Karşılaşmanın başlama düdüğünü çalacak olan Cüneyt Çakır, 5'inci dakika itibarıyla maçı durduracak ve jübilesini tamamlayacak. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, saha kenarında Cüneyt Çakır'a plaket takdim edecek.

TÜRKİYE - ÇEKYA MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 20:00'de başlayan Türkiye Çekya karşılaşmasını TRT Spor kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Türkiye Çekya takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

TÜRKİYE ÇEKYA MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —