Tarih: 07.09.2024 22:40

Bir Gece Masalı Canfeza Kimdir? Su Burcu Yazgı Coşkun Kimdir, Kaç Yaşında? Su Burcu Yazgı Coşkun Hangi Dizilerde Oynadı?

Facebook Twitter Linked-in

ATV yeni sezon dizilerinden Bir Gece Masalı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her hafta saat 20.00 olduğunda ATV ekranında yayınlanacak olan Bir Gece Masalı dizisinde Burak Deniz ile Su Burcu Yazgı Coşkun partner oldu. 20 yıl önce annesi ve kendisinin gözleri önünde suikasta kurban giden emniyet müdürü babasının intikamı için Denizli’ye geri dönen Mahir için hesap zamanı geldi. Peki, Bir Gece Masalı Canfeza kimdir? Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir, kaç yaşında? Su Burcu Yazgı Coşkun hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

BİR GECE MASALI CANFEZA KİMDİR?

Bir Gece Masalı dizisinde Canfeza rolüne güzel oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun hayat veriyor. ATV’nin yeni dizisi Bir Gece Masalı’nda Canfeza Yörük beyi olan Kürşat Kilimci’nin dillere destan güzellikteki kızıdır. Annesi Canfeza’yı doğururken öldüğü için babası her zaman Canfeza’ya düşman oldu.

SU BURCU YAZGI COŞKUN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği Asiye rolüyle büyük bir üne kavuşan Su Burcu Yazgı Coşkun 15 Nisan 2004 tarihinde İstanbul’da doğdu. Oyunculuğa 2012 senesinde çocuk oyuncu olarak adım atan Su Burcu Yazgı Coşkun bir dönem Kırmızı Oda dizisinde Güler karakterinde hayat verdi. Asıl ününe Kardeşlerim dizisindeki Asiye rolüyle kavuşan Su Burcu Yazgı Coşkun yeni sezonda yayınlanan Bir Gece Masalı dizisinde Canfeza karakterine büründü.

SU BURCU YAZGI COŞKUN OYNADIĞI DİZİLER

Kardeşlerim : Asiye

Kırmızı Oda : (Güler)

Kuzgun : (Naz)

Bizi Hatırla : (İrem)

Kara Yazı : (Songül Uluçınar)

Kadın : (Bahar)

Bizim Hikaye : (Ceylan)

Aşk Yeniden : (Elif Su)

Sana Bir Sır Vereceğim : (Zeynep)

Sen Üzülme : (Mine)

D@bbe: Bir Cin Vakası

Karadayı : (Neşe)

SU BURCU YAZGI COŞKUN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

 



 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —