Tarih: 05.07.2024 09:16

Beşiktaş'a sudan ucuz transfer! Görüşmeler için İstanbul'a geliyor...

Facebook Twitter Linked-in

Stoper konusunda sezon bitmeden gündemine Mats Hummels’i alan Beşiktaş, bu transferde bir türlü mutlu sona ulaşamadı. Almanya Bundesliga ekiplerinden Dortmund ile yollarını ayıran deneyimli savunmacı, aldığı teklifler nedeniyle sürekli olarak Beşiktaş Yönetimi’nden süre istedi.

Siyah-Beyazlılar, 3 milyon Euro maaş ve 1+1 yıllık sözleşme önerisinde bulunmuştu. Fakat Hummels cephesi bir türlü kulübe olumlu ya da olumsuz yanıt vermedi. Hâl böyle olunca listeye geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid’den ayrılan Mario Hermoso girdi. Gelen haberlere göre 29 yaşındaki stoperin, görüşme yapmak adına İstanbul’a gelebileceği öne sürüldü.

MAAŞI YÜKSEK

İspanyol basınında yer alan haberlere göre deneyimli futbolcunun maaş problemi var. İspanyol ekibinde 8.3 milyon Euro maaş alan Hermoso’ya, bu ücretin verilemeyeceği belirtildi. Kara Kartal’ın ise bu transfer için verebileceği maksimum senelik ücret 4 milyon Euro dolaylarında. Yapılacak temaslar sonrasında Hermoso’nun vereceği yanıta göre görüşmelerin hızlandırılması bekleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —