Tarih: 27.07.2024 11:02

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Facebook Twitter Linked-in

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Gençlerbirliği ile Kocaeli Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'un genç oyunculara ve yeni transferlere şans vermesi beklenen maç, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Özellikle Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi yıldız isimlerin performansı, Beşiktaş taraftarının yakından takip edeceği konular arasında yer alıyor.

Beşiktaş, Süper Kupa öncesi son provasını ise Sakaryaspor ile yapacak. 3 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa maçı öncesinde hazırlıklarını sürdürmek isteyen Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri'nde Sakaryaspor'u 30 Temmuz Salı günü saat 18.00'da konuk edecek.

Beşiktaş-Gençlerbirliği Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasında oynanacak hazırlık maçı, 27 Temmuz Cumartesi günü saat 20:00'de başlayacak ve Kocaeli Stadyumu'nda oynanacak. Maçın yayıncı kuruluşu henüz belli olmadı. Maçla ilgili gelişmeler ve yayıncı kuruluş bilgisi netleştiğinde haberimizde yer alacak. Bu arada Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Kuzey tribün kombinesini yenileyen taraftarların Passo mobil uygulaması ve passo.com.tr web sitesi üzerinden ücretsiz bir şekilde Beşiktaş-Gençlerbirliği hazırlık maçı için bilet tanımlama işlemi yapabilecekleri belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —