Tarih: 04.10.2024 18:35

Ayazın Sonu Güneş 55. Bölüm Özeti, ayazın sonu güneş hangi kanalda?

Facebook Twitter Linked-in

Ayazın Sonu Güneş 55. Bölüm Özeti

Zeynep, Biricik’in Ayaz ve Güneş’in aşkını anlatmasından etkilenir ve Ayaz’a bir not bırakıp evden gider. Ayaz kızın peşine düşer ve onu bulur. Birlikte kaza yerine giderler ve Zeynep bazı şeyleri hatırlar.

Kaza günü orada tanıştığı küçük kız çocuğunu görürler ve ondan adının Zeynep olduğunu öğrenir. Güneş, Ayaz’ı geri kazanmak için her şeyi yapmaya kararlıdır.

Gülden onu kararından döndüremez. Sultan evde kontrolü ele almaya çalışmaktadır. Esra annesinin Tufan ile görüştüğünü öğrenir.

Kemal ile Okan ise bir kızı tavlamak üzere iddiaya girerler. Bu iddia yeni olaylara sebep olacaktır. Zeynep’in peşindeki gizemli adam Zeynep’in konakta yaşadığını öğrenir.

Birand Tunca’nın Ayaz, Hira Koyuncuoğlu’nun da Güneş karakterine hayat verdiği dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Sema Öztürk, Mert Yavuzcan, Suat Sungur, Gökçe Yanardağ, Necat Bayar, Birgül Ulusoy, Mutlunur Lafçı, Selim Makaroğlu, Bülent Fil gibi usta oyuncuları kadrosunda barındıran dizi, genç yetenekleri ile de göz dolduruyor. Dilara Gül Demiral, Suyumbige Dadalı, Elif Hilal Yalçın, Ahmet Can Nurman, Aysel Nur Cin, Elif Karagöz ve Batuhan Sel’in kadroda yer aldığı dizi, hafta içi her gün yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Ayazın Sonu Güneş, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 16.00’te Kanal D’de…

Yayın Tarihi: 04 Ekim Cuma/ 2024

Yayın Saati: 16.00

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —