Tarih: 07.07.2024 22:24

AKP RİZE'DE YENİ İL BAŞKANI SÜREKLİ KAYBEDEN KATMER OLUYOR!

Facebook Twitter Linked-in

7 İl Başkanlığının açıklanmasının ardından gözler Rize'ye çevrildi. Rize'de iki aday üzerinde duruluyordu. Bunlardan biri Ali Haydar Er diğeri İse hemen hemen her seçim bekleyiş içerisinde olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği kararı bekleyen Yılmaz Katmer. 

Önce Belediye Başkan adaylığı, Ardından İl Başkanlığı bekledi fakat ikisi de olmadı. Son olarak genel seçimlerde Rize Milletvekili adayı oldu ancak kazanamadı. Şimdi İse Katmer'in ismi Rize İl Başkanlığı için tekrar geçiyor. Edininlen bilgiye göre Katmer'in Hikmet Ayar'dan boşalan koltuğa önümüzdeki günlerde oturması bekleniyor. 

Ülke genelinde 8 il başkanlığı için atama beklenirken 7 sinin açıklanmasının ardından boşta kalan Rize İl Başkanlığı için sürpriz olmayan ismin başkanlığa getirildiği alınan duyumlar arasında.

İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ KATMER YÜRÜTECEK!

Hikmet Ayar in istifa etmesinden sonra yerine kim atanacak sorusu sorulmaya başlanırken daha önce İl Başkanlığı yapan ve Parti teşkilatından hiç kopmayan Cumhurbaşkanına sadık olması ile bilinen önceki seçimlerde 3. sırada Milletvekili adayı olan Yılmaz Katmer in il başkanlığı için isminin geçmesinin ardından teşkilatı toparlamak için Katmer in Cumhurbaşkanı tarafından aranarak il başkanlığına hazır olması istendiği bilinmekte.

Katmer'in atanmasına kesin gözle bakılıyor.


 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —