Tarih: 16.10.2024 09:18

Acun Ilıcalı'dan Survivor yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu için veda mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Dünyaca ünlü bir yarışma platformu olarak bilinen Survivor Türkiye'de geçtiğimiz sezonlarda yarışmacı olarak katılan Hasan Yalnızoğlu, gösterdiği performansı ile seyirciler tarafından oldukça sevilen bir isimdi. Yalnızoğlu, bir süredir pankreas kanseriyle mücadele edirken 50 yaşında hayata veda etti.

Hasan Yalnızoğlu'nun sevenleri akşam saatlerinde aldıkları vefat haberiyle derin bir üzüntü duyarken Survivor Türkiye yarışmasının kurucusu Acun Ilıcalı'dan da taziye mesajı geldi.


"Kendisini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz"

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımıyla Hasan Yalnızoğlu'nun sevenleri ve yakınlarına taziye mesajını iletirken derin üzüntü yaşadığının da altını çizdi. Ilıcalı; "Değerli arkadaşımız Hasan Yalnızoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Değerli arkadaşımız Hasan Yalnızoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. pic.twitter.com/5TqSjGiLkv

— Acun Ilıcalı (@acunilicali) October 15, 2024

Survivor yarışmacıları Hasan Yalnızoğlu'nu unutmadı

Survivor Türkiye yarışmasına katılan ve Hasan Yalnızoğlu ile aynı parkurlarda yarışan arkadaşları, vefat haberini duymaları üzerine sosyal medyadan taziye mesajları ard arda geldi.

Bazı eski yarışmacıların yayınladıkları mesajları ise şöyle;

 

Nagihan Karadere: "Çok çok üzgünüm, Mekanın cennet olsun inşallah"
Nihat Altunkaya: "Mekanın cennet olsun inşallah güzel kalpli insan"
Hilmicem İntepe: "Çok çok üzgünüm, çok iyi bir insandın. Mekanın cennet olsun."
Murat Ceylan: "Sevgili Hasan Yalnızoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kederli ailesine ve sevdiklerine sabırlar diliyorum. Başımız sağolsun."


Hasan Yalnızoğlu bugün son yolculuğuna uğurlanacak

Sevilen yarışmacı Hasan Yalnızoğlu'nun naaşı bugün Karacaahmet Şakirin Camii'nde ikindi namazını müteakip son yolculuğuna uğurlanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —