Tarih: 20.10.2024 09:51

Ve Barış Alper Yılmaz imzayı resmen atıyor: Transfer hayırlı olsun!

Facebook Twitter Linked-in

Barış Alper Yılmaz, 2021 yaz transfer döneminde 2.10 milyon euroluk bonservis bedeliyle Ankara Keçiörengücü'nden yıldızının parlayacağı Galatasaray'a transfer oldu.
2022-2023 sezonunda performansını artıran Barış Alper Yılmaz, Galatasaray formasıyla çıktığı 32 maçta 8 gol ve 6 asist ile takımına katkı sağladı. 2023-2024 sezonunda ise sarı kırmızılı formayla çıktığı 55 maçta 7 gol ve 12 asistlik performans gösteren yıldız oyuncu, takımın vazgeçilmezlerinden birisi oldu.

BARIŞ ALPER YILMAZ İÇİN VEDA VAKTİ

Barış Alper Yılmaz cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Özellikle EURO 2024'te A Milli Takım formasıyla sergilediği performansla göz dolduran başarılı kanat oyuncusu Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor.


Yaz transfer dönemi boyunca başta Brighton olmak üzere birçok Premier Lig ekibi tarafından yakın markaja alınan oyuncu için gelen teklifleri Galatasaray'ın reddettiği öne sürüldü. İngiliz basınında çıkan habere göre bu kez Premier Lig devi Tottenham'ın, Barış Alper Yılmaz için ara transfer döneminde Galatasaray'ın kapısını çalacağı belirtildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Barış Alper Yılmaz, bu sezon Galatasaray formasıyla 14 maça çıktı. Bu maçlarda takımına ise 4 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.


SÖZLEŞMESİ 2027'DE BİTİYOR

Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray'da olan sözleşmesi Haziran 2027'de bitiyor. Ayrıca milli yıldızın şu anki güncel piyasa değeri de 21 milyon euro.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —