Tarih: 12.10.2024 02:43

Şükrü Özyıldız Kimdir? Şükrü Özyıldız Kaç Yaşında? Şükrü Özyıldız Nereli? Şükrü Özyıldız Filmleri ve TV Dizileri Nelerdir?

Facebook Twitter Linked-in

Şükrü Özyıldız kimdir, Şükrü Özyıldız aslen nereli, Şükrü Özyıldız filmleri ve TV dizileri nelerdir sorgusu hayranlar tarafından sıklıkla yapılıyor. 

Şükrü Özyıldız Kimdir?

Oyuncu ve model kariyeri sayesinde tanınan Şükrü Özyıldız, 18 Şubat 1988'de dünyaya gelmiştir. Şükrü Özyıldız anne ve babası da hayranlar tarafından merak edilir. Şükrü Özyıldız'ın annesi Rum, babası ise Karadenizli'dir. Kendisinden iki yaş küçük bir kız kardeşi vardır. 

İTÜ Gemi Makineleri Mühendisliği bölümü eğitimi alan Özyıldız, yeniden sınava girerek bu kez Ege Üniversitesi İşletme bölümünü kazanmıştır. Daha sonra Erasmus programı ile Portekiz'e gitmiştir.

Küçüklüğünden beri dövüş sporlarına ilgi duyan Özyıldız, Portekiz'de kafes dövüşlerine katılmıştır. Ancak ardından kafes dövüşlerini bıraktığını açıklamıştır. Özyıldız, hiperaktifliğini dizi setlerinde bastırdığı söylemiştir.

 

Oyunculuk kariyeri hakkında yaptığı açıklamada, yurt dışında oyunculukla ilgili bir workshopa katıldığını ifade etmiştir. Bu workshopun ardından oyunculuğu çok sevdiğini belirtmiştir. Özyıldız,  Türkiye'ye dönmesinin ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Bunun yanında birçok tiyatro oyununda, reklamlarda ve dizilerde yer almıştır. 2011'de Derin Sular dizisinde ilk kez televizyon ekranlarında görülmüştür. Kariyer yolculuğu tam anlamı ile başlamıştır.

Televizyon ekranlarında ve beyaz perdede çeşitli başarılı projede adından söz ettiren Şükrü Özyıldız yer aldığı dizi ve filmlerde canlandırdığı karakterler ile de hafızalara kazınmıştır.

Şükrü Özyıldız Filmleri ve TV Dizileri

Diziler

Filmler




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —