Tarih: 22.10.2024 14:21

Asaf dizisinin konusu ne, kimler oynuyor, hangi platformda, ne zaman yayınlanacak? Payen Kuyern ne demek?

Facebook Twitter Linked-in

Netflix Türkiye yeni dizisi Asaf’ın ilk fragmanı yayınlanarak gösterime gireceği tarih açıklandı. Fragmanın sosyal medya platformlarında yayınlanmasının ardından birçok kişi Asaf dizisinin ne zaman yayınlanacağını, hangi oyuncuların rol aldığını, nereden izleneceğini ve tanıtımlarda geçen “Payen Kuyern” kelimesinin anlamını araştırmaya başladı. İşte Netflix’in yeni yapımı Asaf dizisi hakkında tüm merak edilenler…

Asaf dizisinin konusu ve türü ne, kimler oynuyor?

Netflix Türkiye tarafından hayata geçirilen ve ilk tanıtımı 22 Ekim 2024 Salı günü yapılan Asaf dizisi bir anda merak konusu oldu. İlginç konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin başrolünde Sıfır Bir dizisinde canlandırdığı Cio karakteri ile üne kavuşan Cihangir Ceyhan yer alıyor. Asaf dizisi boşanma eşiğinde bir babanın kendisini mafya dünyasının içinde bulduğu olaylar silsilesini konu alıyor. Ceyhan’ın Asaf adında bir taksi şoförüne hayat verdiği dizi sürükleyici gerilim ve dram türünde izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Asaf dizisinin 1. bölümü 28 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak
 

Asaf dizisi ne zaman yayınlanıyor, 1. bölüm tarihi, hangi platformda, nasıl izlenir?

İlk bölümü ile kısa bir süre sonra ekranlara gelmeye hazırlanan Asaf dizisi, Netflix platformunda yayınlanacak. Netflix Türkiye’ye üyeliği olan diziseverler Asaf’ı ücretsiz olarak izleyebilecek. Asaf dizisinin 1. bölümü 28 Kasım 2024 Perşembe günü yayında olacak.

Asaf dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Başrolünde Cihangir Ceyhan’ın oynadığı Asaf dizisi geniş oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Yapımda Ceyhan’ın yanı sıra; Ahmet Rıfat Şungar, Umut Kurt, Burçin Terzioğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Saadet Işıl Aksoy, Rıza Kocaoğlu, Serra Arıtürk, Uygar Özçelik ve Tayanç Ayaydın gibi isimler de rol alıyor.

 


 

Asaf dizisinin başrolünde Cihangir Ceyhan rol alıyor
 

Asaf dizisinin yönetmeni kim, senaryosunu kim yazdı?

Gerilimli hikayesi ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Asaf dizisinin yönetmen koltuğunda senaryo yazarlarından biri de olan Özgür Önurme oturuyor. Yapımın diğer senaryo yazarı ise Ahmet Vatan olurken Asaf’ın yapımcılığı ise Idea Film’e emanat. İkili Burcu Biricik’in başrolünde oynadığı Netflix yapımı Fatma dizisinde de birlikte çalışmıştı.


 

Dizide sıklıkla kullanılan Payen Kuyern'in anlamı merak konusu oluyor
 

Payen Kuyern ne demek?

Asaf dizisinin yayınlanan ilk tanıtımında dikkat çeken bir ayrıntı izleyicilerin gözünden kaçmadı. Fragmanda birkaç kez kullanılan Payen Kuyern kelimesinin dizide önemli bir unsur olacağı öngörülürken, terimin anlamına dair bir detay verilmedi. Payen Kuyern'in Asaf dizisinde bir şirketin adı olarak kullanılacağı ve Asaf karakterinin de bu gizemli şirkette görev alacağı tahmin ediliyor. Dizi bu yönü ile Squid Game dizisine de benzetiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —