Tarih: 22.10.2024 14:23

Akasya AVM'de Atatürk Fotoğrafları Sergisi ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek?

Facebook Twitter Linked-in

10. yılını kutlayan Akasya AVM'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel Mustafa Kemal Atatürk Fotoğrafları sergisi düzenlenecek. Sergi, 26 Ekim – 10 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Akiş GYO yatırımı olan Akasya, 10'uncu yılı kapsamında Cumhuriyetin 101'inci yılını 26 Ekim ile 10 Kasım tarihleri arasında ziyarete açılacak Atatürk Fotoğrafları Sergisi ile kutlayacak.

Şirkettten yapılan açıklamaya göre, sergide yer alacak kareler, Atatürk'ün yaşadığı tarihi dönüm noktalarını ve Cumhuriyetin doğuşunu gözler önüne serecek. TRT arşivlerinden seçilen bu fotoğraflar hem tarih meraklılarını hem de Cumhuriyet değerlerine gönülden bağlı tüm ziyaretçileri Akasya Güney Atrium'da ağırlayacak. Atatürk'ün liderlik vizyonunu ve ülkemizin bağımsızlık mücadelesini tüm gerçekliğiyle yansıtan fotoğraflar, ziyaretçileri zamanda yolculuğa çıkartacak. 29 Ekim'de zemin katta gerçekleştirilecek özel bir Greenbox etkinliğinde ise misafirler, Atatürk'le aynı karede bulunabilecekleri fotoğraflar çekebilecek.


 

Sergi 10 Kasım'a kadar sürecek
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —